Preview Mode Links will not work in preview mode

F.C. København

Feb 25, 2023

Der er sket meget i og omkring Parken i de lidt over tre måneder siden den seneste FCK-hjemmekamp, og vi har talt med direktør Jacob Lauesen om nogle af emnerne.

Den gode nyhed er, at der stadig strømmer tilskuere til Parken, men hvilke udfordringer giver det egentlig på andre områder? Hvordan er det gået med...


Feb 9, 2023

Christian Sørensen ser tilbage på Viking-kampen og frem mod forårssæsonen, og vi runder Viking-kampen af med at høre, om William Clem eller hans gode ven Markus Solbakken nu har håneretten.

Kim Christensen fortæller, hvordan keeperne har det med, at det stod ned i stænger til torsdagens træning, og Jesper...


Feb 6, 2023

Her kan du høre det andet "digitale postkort" fra træningslejren i Portugal.

Søndag morgen troede spillerne, de skulle ud og løbe en tur ved stranden, men fysisk træner Andrew Clark havde andre planer.

Senere på dagen fortalte sports scientist Mikkel Hviid om hans opgaver på trænings- og kampdage, og Elias...


Feb 2, 2023

Her kan du høre det første af flere "digitale postkort" fra F.C. Københavns træningslejr i Portugal.

David Khocholava savner ikke det danske vintervejr, som efter hans mening varer det meste af året - og Carlos Zeca nyder også sydens sol, mens han genoptræner. Roony Bardghji har måske en fremtid som...


Feb 1, 2023

Sportsdirektør Peter 'PC' Christiansen og cheftræner Jacob Neestrup samler op på transfersituationen, efter at det danske vindue er lukket for køb af spillere, og der er en status på truppen efter ankomsten til Portugal.