Preview Mode Links will not work in preview mode

F.C. København

Jul 18, 2022

I denne podcast kan du møde Carlos Zeca, klublæge Morten Boesen samt U19-cheftræner Hjalte Nørregaard.

Carlos Zeca fik comeback i en reservekamp mod Fremad Amager efter ni måneders skadepause. Han fortæller, at det gik godt, og klublæge Morten Boesen fortæller også om Zecas genoptræningsforløb.

I dag...


Jul 15, 2022

Klubhuset har besøg af direktør Jacob Lauesen, Venue Director Brian Månsson samt cheftræner Jess Thorup, som besvarer en række gode spørgsmål, som vores fans har indsendt.

På det sportslige område fortæller Thorup blandt andet om forberedelserne til søndagens sæsonpremiere, og hvordan han og trænerstaben...


Jul 14, 2022

Før sæsonpremieren i 3F Superliga var spillerne til foto-shoot for at få taget profilbilleder, jubelbilleder med mere i den nye hjemmebanetrøje.

Vi lyttede lidt med og talte med spillerne om bl.a. rygnumre, strømper over eller under knæet, jubelscener og meget mere.

Desuden fortalte Rasmus Falk om formen op til...


Jul 7, 2022

Under træningslejren i Holland fortæller Kamil Grabara, Kalle Johnsson og Andreas Dithmer om deres overvejelser om brugen af sociale medier - og til sidst i podcasten teaser vi for en ny omgang "Ugens udlevering", hvor FCK TV er ved at lave en særlig "youngster edition".


Jul 5, 2022

I en stille stund under træningslejren i Holland satte Rasmus Falk sig til rette foran mikrofonen med podcastvært Torkil Fosdal for at fortælle om rollen som 6’er i F.C. København.

Hvad betyder det i praksis? Hvordan har det ændret sig fra da han spillede ved siden af Zeca? Hvilke overvejelser gør han sig...