Preview Mode Links will not work in preview mode

F.C. København

Dec 29, 2020

Jesper Larsen er normalt podcastvært i Historietimen sammen med Torkil Fosdal, men denne gang er Jesper flyttet over i gæstestolen til en gang "her er dit liv".

Samtalen er krydret med lydklip fra nogle af de ledere og spillere, han har mødt på sin vej gennem den lange karriere som behandler i F.C. København - og...


Dec 21, 2020

F.C. Københavns direktør Lars Bo Jeppesen gør status efter sine første 7 måneder i jobbet og ser frem mod 2021, hvor der er flere konkrete projekter i støbeskeen - og også på længere har sigt er der store ambitioner for klubben, fansene og københavnerne.

Han fortæller bl.a. også, hvordan administrationen...


Dec 17, 2020

Fjerde udgave af F.C. Københavns talkshow KLUBHUSET er med direktør Lars Bo Jeppesen, Head of Fan Engagement, Daniell Askholm, samt midlertidig sportslig leder William Kvist.

De tre tog en længere snak om 2020, faninitiativer og ikke mindst den sportslige status.


Dec 9, 2020

Sæsonkortholdere og abonnenter kan frem til 11. januar 2021 vælge mellem at donere deres kompensation for efteråret 2020 til et af fire fanprojekter eller at få pengene udbetalt.

Daniell Askholm, Head of Fan Engagement, Frank Gooding, Director of Event & Production og Simon Valentin, Senior Event &...


Dec 7, 2020

Jes Mortensen har besøg af Peter Ankersen og Mohamed Daramy, der talte om SønderjyskE-kampen, og bagefter fortalte en af vores dedikerede trøjesamlere, Mike Lynch, om udebanetrøjer gennem årene.

Butikschef Martin Nøhr kiggede også forbi og fortalte om vores nye Third Jersey, som Klubhusets publikum fik et smugkig...