Preview Mode Links will not work in preview mode

F.C. København

Jul 29, 2019

Søndag formiddag talte vi med Robert Skov om hans forestående skifte til Hoffenheim, inden han rejste til lægetjek og de sidste formaliteter. Desuden delte Viktor Fischer ud af sin "store" Bundesliga-erfaring og gav et par gode råd med på vejen.

Mandag formiddag kom Jesse Joronen på besøg på...


Jul 21, 2019

Europa kalder på ny! På tirsdag kl 19.45 begynder jagten på Champions League - det er i Wales, og det er mod The New Saints.

Det er begyndelsen på endnu et europæisk eventyr for os alle sammen - og derfor dedikerer Hovedkvarteret en lille times tid til at svælge i gode europæiske minder. 

SLO-koordinator...


Jul 19, 2019

Jacob Lauesen, Director, Brand & Development, uddyber de seneste dages udmeldinger fra F.C. København om antallet af solgte sæsonkort og abonnementer samt målet om i de kommende år at øge klubbens gennemsnitlige tilskuertal til 20.000 i Superliga-hjemmekampene.


Jul 17, 2019

I en podcast om "De gode og i hvert fald gamle dage" fortæller Torkil Fosdal historien om en kaotisk og dramatisk eftermiddag, hvor en perlerække af landsholdslegender fra KB og AGF kunne fylde Københavns Idrætspark til bristepunktet - og lidt til!

Vi skal 70 år tilbage til en kold novembersøndag i 1949, hvor AGF...


Jul 16, 2019

En ny sæson er i gang, og Hovedkvarteret følger naturligvis trop.

Fredag venter sæsonens første hjemmekamp - det er mod AGF i Telia Parken, og intet synes mere oplagt end at lade vores nye mand hentet i Aarhus, Jens Stage, være sæsonens første gæst i Hovedkvarteret.

I podcasten får du chancen for at lære Stage...